Pár sor rólunk…

Szeretjük a természetet és a természetességet a képeken. Hisszük, hogy a legjobb dolgok szabadon születnek, éppen ezért nagyon közel állnak hozzánk a szabadtéri helyszínek, az erdei esküvők vagy a rusztikusabb dekorációk. Szeretjük ha a kapcsolat személyes, ha ismerjük a történeteket, tudjuk mit szerettek és mit szeretnétek. Ha a képek igazi érzelmeket örökítenek meg és ha rólatok szólnak. Ha az esküvőn nem zavaró tényezőként vagyunk jelen, hanem ismerősként érkezhetünk. Szeretjük ha minden alkalommal a hangulatot örökíthetjük meg. Ha választanunk kell a beállított vagy a pillanatképek között, egyértelműen az utóbbi mellett tesszük le a voksunkat. Szeretjük a megszokottól eltérő szertartásokat és ha mindig valami újat próbálhatunk ki.  

Ha hasonló szemléletet kerestek vagy csak kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal.

Niki, Bálint

 

Csomagolás, albumok

A szerkesztett, netes felbontású képeket feltöltjük egy online, zárt galériába, így a család és a barátok is könnyen hozzáférnek. Ezen kívül természetesen minden csomagunkhoz jár egy egyedi pendrive a nagy felbontású képekkel, amit kézzel készített díszdobozban nyújtunk át Nektek.

Ha szeretnétek FineArt albumot is rendelhettek tőlünk. Ezt mi állítjunk össze Nektek és az előhívatás után juttatunk el hozzátok.

Gyakran Kérdezitek:

Mi is az a jegyes fotózás?
Egy lehetőség! Egy páros fotózás a nagy nap előtt, amikor még jegyben jártok. Jó mert kicsit megismerjük egymást, Ti megszokjátok, hogy nyüzsgünk körülöttetek mi pedig látjuk, hogyan viselkedtek a fényképezőgép előtt. 

Hány fotó készül egy esküvő alkalmával?
Egy teljes napos esküvőn durván 1000-1700 képet fotózunk. Ezeket mi legjobb tudásunk szerint kiválogatjuk, és nekilátunk az utómunkáknak azon a 400-500 képen, amit végül kézhez kaptok.

Kapunk nyers képeket?
Gyakran kérdezitek, a válaszunk sajnos: nem. Az összes általunk kiválasztott képen végzünk utómunkát. A képek így nyerik el a ránk jellemző stílust és látásmódot, ezért a nyers képeket semmilyen esetben nem szoktuk odaadni.

Az egész országban vállaltok fotózást?
Persze! Igény szerint az ország bármelyik pontját meglátogatjuk. Az útiköltséget a csomagok ára nem tartalmazza. Ezt mindig közösen átbeszéljük, így Ti is tudtok számolni vele.

Mindig ketten fotóztok?
Igen. Esküvőt csak két fotóssal vállalunk. Nincs kapkodás, rohanás. Minden meg van örökítve és akár több nézőpontból is.

Milyen felszereléssel dolgoztok?
Nikon gépeket és lencséket használunk. Tartalék gép, illetve kártya mindig van nálunk, ez nem jelenthet problémát.

Mennyibe kerül ez az egész?
Azokat a megkereséseket preferáljuk, amikor a teljes napotokat végigkísérhetjük. Úgy gondoljuk így lesz a végeredmény, egy kerek egész sorozatot. Különböző csomagjaink és kiegészítő ajánlataink vannak. Az éppen aktuális árajánlatunkért vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Copyright © Wondeer Wedding, All Rights Reserved