Site is loading
1/3
2/3
3/3

WONDEER WEDDING

PÁR SOR RÓLUNK...

Niki és Bálint vagyunk, nem egy pár, két jó barát. Szeretjük a természetet és a természetességet a képeken. Hisszük, hogy a legjobb dolgok szabadon születnek, éppen ezért nagyon közel állnak hozzánk a szabadtéri helyszínek, az erdei esküvők vagy a rusztikusabb dekorációk. Szeretjük ha a kapcsolat személyes, ha ismerjük a történeteket, tudjuk mit szerettek és mit szeretnétek. Ha a képek igazi érzelmeket örökítenek meg és ha rólatok szólnak. Ha az esküvőn nem zavaró tényezőként vagyunk jelen, hanem ismerősként érkezhetünk. Szeretjük ha minden alkalommal a hangulatot örökíthetjük meg. Ha választanunk kell a beállított vagy a pillanatképek között, egyértelműen az utóbbi mellett tesszük le a voksunkat. Szeretjük a megszokottól eltérő szertartásokat és ha mindig valami újat próbálhatunk ki.  

Ha hasonló szemléletet kerestek vagy csak kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal.

Niki  és Bálint

GYAKRAN KÉRDEZITEK...

Mi is pontosan a jegyes és a kreatív fotózás között a különbség?
A jegyes fotózás egy plusz lehetőség, egy páros fotózás a nagy nap előtt, amikor még jegyben jártok. Jó mert kicsit megismerjük egymást, Ti megszokjátok, hogy nyüzsgünk körülöttetek mi pedig látjuk, hogyan viselkedtek a fényképezőgép előtt. A kreatív fotózás szintén páros fotózás, ami már esküvői ruhában történik az esküvő napján vagy ha kényelmesebb akár egy külön napon, ez csak megbeszélés kérdése.
Kapunk nyers képeket?
Gyakran kérdezitek, a válaszunk sajnos: nem. Az összes általunk kiválasztott képen végzünk utómunkát. A képek így nyerik el a ránk jellemző stílust és látásmódot, ezért a nyers képeket semmilyen esetben nem szoktuk odaadni.
Csak az országban vállaltok fotózást?
Természetesen nem! Imádunk utazni, új helyeket megismerni, ezért igény szerint a világ bármelyik pontját meglátogatjuk. Az útiköltséget a csomagok ára nem tartalmazza. Ezt mindig közösen átbeszéljük, így Ti is tudtok számolni vele.
Mindig ketten fotóztok?
Igen. Esküvőt csak két fotóssal vállalunk. Nincs kapkodás, rohanás. Minden meg van örökítve és akár több nézőpontból is.
Milyen felszereléssel dolgoztok?
Nikon gépeket és lencséket használunk. Tartalék gép, illetve kártya mindig van nálunk, ez természetesen nem jelenthet problémát.
Mennyibe kerül ez az egész?
Különböző csomagjaink és kiegészítő ajánlataink vannak. Az éppen aktuális árajánlatunkért vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy minden költséget át tudjunk beszélni.